Emgaz Construct
Consultanta → Proiectare → Executie → Verificare

Str. Armenis, nr. 2
Bucuresti

Servicii

Stai la casa, la bloc, sau esti reprezentantul asociatiei de proprietari? Cu siguranta e responsabilitatea ta sa te asiguri ca instalatiile de gaze sunt eficiente si nu pun viata nimanui in pericol. Este obligatia ta legala sa alegi instalatiile de calitate si rezistente in timp.

Servicii complete

Va putem ajuta cu intreg procesul - constatare, analiza, elaborare proiect, executie, punere in functiune.

Siguranta

Siguranta instalatiilor este principala noastra grija. Tot personalul nostru este acreditat ANRE si ISCIR.

Profesionisti

Multitudinea de proiecte ne recomanda. Atestatele si premiile optinute denota profesionalismul care ne caracterizeaza.

Pretul corect, servicii de exceptie!

Iata mai jos doar cateva dintre serviciile personalizate pe care ti le oferim. Trebuie doar sa ne suni si iti personalizam o oferta de pret in functie de nevoile tale.

Te-ai hotarat?

Care sunt etapele unei lucrari sau, ce pasi trebuie sa parcurgem impreuna? Timpul conteaza. Si timpul tau si timpul nostru. Din acest motiv dorim sa fim cat mai eficienti si sa economisim timp impreuna ajungand la cele mai bune rezultate. Citeste mai jos care sunt etapele de lucru intr-un proiect si ce pasi vom parcurge impreuna atunci cand iti oferim serviciile noastre.

Vizionare locatie si ofertare conform specificatiilor

Un inginer autorizat ANRE din echipa noastra iti va face o vizita pentru a stabili care sunt serviciile de care ai nevoie si pentru a-ti face o oferta personalizata de pret in functie de amploarea proiectului.

Obtinerea autorizatiilor necesare dupa caz

In functie de serviciul ales, colegii nostrii demareaza cu documentatia in vederea obtinerii autorizatiilor necesare.


Executia lucrarii si receptia tehnica

Odata ce toti pasii de mai sus au fost respectati, in functie de acordul dintre tine si echipa noastra, putem incepe lucrarea. Lucrarea este efectuata in cele mai sigure conditii si respectand toate normele in vigoare. La final, in urma catorva teste de siguranta, vom semna procesul verbal de receptie a lucrarilor.

Inceperea colaborarii, semnarea contractului

Odata ce am decis ca vom colabora si am semnat contractul, vom colecta actele necesare pentru obtinerea acordului de acces de la operatorul de gaz. In mod normal este vorba de actul de identitate sau actele de proprietate.

Realizarea proiectului tehnic si necesarului

Un proiectant autorizat ANRE din echipa noastra va incepe sa lucreze la proiectul tau tehnic. Realizarea proiectului tehnic trebuie sa fie de asemenea avizata de catre un verificator autorizat MLPTL.

Punerea in functiune a instalatiei

Impreuna cu delegatul distribuitorului de gaze pentru care ai optat, la o data stabilita de tine, vom monta contorul de gaze si vom realiza punerea in functiune a instalatiei. In acest moment proiectul este finalizat cu succes.